lördag 18 februari 2012

Lycklighet

<3Vilken röst, vilken tjej vilken låt!

Haft en supermysig morgon/förmiddag, hunnit vippa i mig 3 stora muggar kaffe, lyssnat på en massa bra musik läst tidningen kolla facebook spelat wordfeud och svassat runt i morgonrock! Hela familjen är hemma och inga aktiviter på förmiddagen love it, och i vår familj är det sällan eller aldrig det händer! I eftermiddag blir det hockey igen, sonen är inte på topp, med ett ont knä och eventuellt nån förkylning som inte vill komma igång är han lite sur men vill spela, så vi får se hur det går i smålandsserien idag MHC u12- Oskarshamn u12.
Igår bjöd vi ner våra underbara grannar på lite kvällsmat, tacos...hm hade palner på annat men orken var inte där och barnen gillar det så det fick duga. Vi hade lika trevligt som alltid, vi är så glada att vi har dessa underbara människor till grannar. Det har en tendens att alltid bli vääääldigt sent när vi umgås...typ nästan varje helg ha ha men igår var klockan bara 01.45!!! Rekordtidigt! På sommaren händer det att vi eller dom knallar hem och möter tidningsbudet typ runt 5-½6....vi pratar om allt och det är så bra, barnen leker och trivs så bra med varandra <3 Vi spelar ofta spel och igår blev det musikquiz, tänk va kul det är med spel trots allt! Har en maken som nog är Sveriges näst sämta förlorare (sonen är den sämsta ...med RÅGE)så ibland skattar vi gott åt honom för det, han är för go den lille plutten!
Nu ska jag ta en dusch, hoppas dagen och kvällen och natten fortsätter i samma anda, är så lycklig och glad och uppåt idag! Inte nån "kris" idag inte ha det gott alla<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar