lördag 3 december 2011

Pyssel, stickning och stulna granar

Oj oj oj...var tar tiden vägen, har haft stor lust till att blogga tänkt på massor saker jag kunnat dela, men...tiden den finns inte för mig just nu helt enkelt! Vissa veckor känns det som om jag bara jobbar äter och sover och hela världen runt mig bara förfaller, allra mest förfaller hemmet tyvärr, hinner inte vara den den där bullmamman med massor kakor o bullar i frysen, hinner inte ta hand om tvätten och strykhögen ska vi inte prata om...suck! Jag behöver ett break helt enkelt! Den här veckan har massor roliga och tyvärr mindre roliga saker hänt och jag är sliten till max...sovit ca 20 timmar totalt på helan veckan så ringarna under ögonen börjar bli en vana. Det roliga har varit att jag varit med min man och hans jobb på Stjärnklart i Stockholm, vilken show wow!!http://www.stjarnklart.se/.
Skulle gärna se det igen måste jag säga! Jag har varit på kurs i nytt PA-system det var en katastrof, de som hade hand om uppkopplingen till datorerna hade verkligen inte koll på läget denna gång heller, så att åka 13 mil dagen efter stjärnklart, och efter flera glas bubbel och annat gott och efter att ha sovit 1½ timme var verkligen katastrof...Det har hängt efter mig hela veckan. Men idag fick jag fart på mannen i mitt liv, han frågade om vi skulle ge oss ut o fixa några granar!! Sagt o gjort for vi iväg och hittade flera fin fina granar. Har lite dåligt samvete för att vi snott dom...men...hm...Det är faktiskt första gången jag snor en gran, har alltid köpt innan, eller bett pappa eller svärfar när de är på sina marker....där de FÅR ta granar!!
Just det ja, jag har ju börjat sticka oxå, kära nån vad det var lätt att fastan ai det då, en god gammal vän som jag träffade förra vecka hade en sjukt snygg sjal på sig, och jag som älskar sjalar blev förvånad när hon sa att hon stickat den och att det var jättelätt och att det tagit henne en kväll, så igår köpte jag det speciella garnet och satte igång...och vips så hade jag en egen sjal! Det tog knappt 3 timmar att sticka den. är nöjd! Nu ska vi iväg på det årliga pysslet hos svärfar o plastsvärmor.
Ha det gott
Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar