tisdag 16 mars 2010

14 tappade o lusten att skapa och inreda börjar återkomma


Solen skiner, äntligen enigt mig! Har aldrig varit så trött på vinter som nu. Eftersom jag bara längtar efter att få börja "träna" ute, gå långa, snabba promnader både med och utan stavar och utan att behöva slå omkull på isfläckar hoppas jag verkligen att det är våren som kommer nu! Det var mycket längesean jag ens tittade in i min blogg, även hos många andra, men nu , nu äntligen börjar känslan o lusten till att skapa o inreda komma smygande igen. Jag har haft några tuffa månander i mitt liv då jag bestämt mig för att bli av med 46 kilo!!! Ja jag vet det är MASSOR!!! Men jag är stolt över mig själv!!! På 8 veckor har jag tappat 14 kilo!! Jag tränar minst 3 gånger i veckan på gymmet samt försöker få till minst 10 000 steg varje dag, Jag hade glömt bort hur rolig jag tycker det är att träna, i mina "unga" år tränade jag varje dag o bara älskade det,sen kom kärleken, barnen, huset nytt jobb nya förväntningar....och massor fett o socker!!! Ingen träning..Resultatet +40 kilo!!!

Men nu har jag bestämt mig jag ska bli mitt gamla jag igen!!! Gammal men ung och med lite skavanker då...Lite "shabby Chic"...

Här hemma har efter att julsakerna plockats ner sett ut som hej kom o hjälp mig..fast ingen kom...ungefär...alla påbörjade projekt är fortfarande bara påbörjade, alla "fynd" som inhandladesför att skapa o förnya ligger orörda, färgen till väggar, listerna, golven, tyger, hyllor, burkar..mm mm mm har samlar en massa damm, och först nu ska jag ägna dom den tid de förtjänar! Tänk att Fetma kan få en annars glad o kreativ människa att tappa stinget!

Nu kör vi, och jag ska genast börja plocka med lite påskpynt, även om det absolut inte är något jag vanligtvis brukar göra till påsk...men jag kan ändra mig!!!!

3 kommentarer:

 1. Härligt att du är tillbaka, jag har saknat dina inlägg. Men visst är det så periodvis att lusten tryter, och då är det svårt att tvinga sig till något som inte känns så kul.
  Jag, precis som du, längtar så otroligt mycket efter våren. Varje liten cell av min kropp vill bli av med snö och is, och längtar efter sol, värme, fågelsång och vårblommor.

  Vad duktig du är!!!! 14 kilo är ju jättemycket, bra kämpat tjejen!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Tack för titten hos mig och din gulliga kommentar!
  Oj, det låter som hemma hos mig det där...men det är ingen som kommer här heller, hihi!
  14 kg på 8 veckor, det är ju toppenbra...vad duktig du är!Jag tränade oxå mycket förut men nu sitter jag mest här och stoppar i mig *ler* Åh det ska bli så skönt när man kan börja ta långpromenader utan att vara rädd för att slå ihjäl sig!

  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack för titten hos mig! Jag tycker att det låter kanonbra, himmel vad du är duktig! Det är säkert ingen dans på rosor att bli av med!=)
  Så sträck på dig och var mallig över "förlusten", det är du värd!

  Kram Camilla

  SvaraRadera