tisdag 24 mars 2009


26 januari...hm... så längesedan är det tydligen jag var här...Ja det har varit väldigt mkt nu med familjen så det kanske beror på det. Det märks även här hemma eftersom inget av det vi börjat har blivit klart vissa projeklt är påbörjade sedan flera år tillbaka ..Ett fall för arga snickarn på femman kanske *S* Nej riktigt så illa är det inte.

I helgen trodde jag att våren verkligen var påväg påallvar men ack vad jag bedrog mig, idag ligger 10 cm snö det är -8 grader o ja det har blivit vinter igen suck!!


Jag har börjat med en lista på saker som vi ska göra klart här hemma nu så snart det går eftersom vi har nya saker eller jag har nya saker som jag vill göra. Vi har bott i vårt lilla hus, (just nu känns det som vi växt ur det) sedan 1/9 1996...en evighet känns det som...Slipade golv la in nya målade o tapetserade då...efter det har inte mkt hänt...inte på den fronten iaf.... Vi har dränerat runt huset lagt nytt tak haft en o annan vattenläcka mm det har gjort att energin o lusten och pengarna inte har räckt till helt enkelt...Men nu känns det som vi är lite på G igen.

O stilen som jag känner att jag vill ha i min inredning har fått mogna, jag vullinte ha som alla andra jag vill ha min egna min personliga stil helt enkelt... En person jag tycker har det så mysigt i vad man får se på Tv är Leila...Lite romantisk stil...Jag ska under året nu se till att skapa min stil med blandning av Leila, franskt lantligt shabby chic vitt vitt vitt gammalt o nytt...ska bli kul. Förhoppningvis kommer jag ha lite mer över till just sådana inköp eftersom jag nu villken dag som helst börjar ett nytt jobb,inget flådigt så men, gruppledare i hemtjänsten... Har jobbat som undersköterska på ett demensboende nu i många många år, tjänsten som gruppledare dök upp jag sökte o fick den, jättekul...Så det kommer bli förändringar både hemma o på jobbet ska bli riktigt skönt...Lusten att ta tag i min hälsa kanske kommer med på köpet...hoppas på det.

2 kommentarer:

 1. Så härligt med så många positiva förändringar!

  Bebisen var så söt!

  Kika in till mig - jag har en tävling på gång!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 2. Visst är det trist med snön!!!

  Ja, det tar ett tag att hitta sin egen stil det är tur att det finns loppisar så att det inte behöver bli så dyrt att handla på sig alla dessa saker man gillar!

  Grattis till jobbet och tack för din rara kommentar!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera